Saturday, December 3, 2011

911

Sint sigur ca multzi dintre internautzi sint curioshi sa afle cum functzioneaza sistemele de urgentza americane "911". La capatul celalalt al firului se afla dispeceri platitzi cu pina la 80.000 de dolari pe an, in functzie de vechime, care opereaza un software special pe computer. Pur shi simplu, fiecare centru de urgentza are lucratori in ture de 12 ore cu 24, cu program de munca la fiecare doua week-end-uri.

Celor curioshi sa vada cum functzioneaza software-ul ProQA, le recomand:

URGENTZA MEDICALA

JAF ARMAT

Orice apel este localizat cu sisteme GPS prin compania de telefonie la care este abonat solicitatorul. La fiecare apel, fie el chiar shi greshtit, este trimis un ofitzer de politzie aflat in zona, iar in cazurile de urgentza medicala, este trimisa o ambulantza.
Cei care sint interesatzi in a lucra pentru un astfel de serviciu trebuie sa aiba experientza intr-o activitate de "customer service" - lucru cu clientzi, in care sa fi avut de a face cu situatzii dificile. De asemenea, este bine ca cei recrutatzi sa fi lucrat pentru agentzii guvernamentale, cum ar fi unitatzi de Politzie sau de Pompieri.

No comments: