Sunday, July 12, 2009

Asha cum l-au intzeles americanii pe Michael Jackson

Shtiu ca multzi dintre romani nu pot intzelege cum un artist de calibrul lui Michael Jackson a putut fi pus la zid de media americana, fiind catalogat drept "freak" de absolut totzi cei care au avut ocazia sa scrie despre el sau sa il intervieveze.
Nu voi incerca aici sa explic lungul shir de erori pe care Micheal Jackson le-a facut, cum a provocat presa la un razboi pe care in cele din urma cintaretzul l-a pierdut. Dar am sa incerc sa va fac sa intzelegetzi cum reactziona americanul de rind atunci cind auzea numele celebrului cintaretz. Filmul de mai jos este un fragment din "Borat", comedie care a facut deja multe milioane. Ei bine, acest lung metraj contzine un fragment in care eroul principal, avind o discutzie cu un grup de tineri de culoare, i se adreseaza direct unuia dintre ei spunind intr-o engleza stricata - "You look like Michael Jackson Beat It."
URMARITZI REACTZIA TUTUROR LA NUMELE LUI MICHAEL JACKSON - secundele 0:20 la 0:28.


Nimeni nu dorea sa fie identificat cu artistul, respingind vehement ideea ca ar putea arata ca prea mult controversatul membru al familiei Jackson.....
De aceea afirm ca tot ceea ce se intimpla astazi la mai toate televiziunile este in numele ratingului shi nu al celui disparut.....

3 comments:

Sly said...

ai pus video degeaba. in tzara de cacat - romania, nu ai voie sa vezi continutul american. suntem prea prosti ca natzie sa beneficiem de binefacerile imperialiste.

we're sorry, currently our video library can only be streamed within the US.

jocker12 said...

ooooops... hai ca a trebuit sa editez filmul original in loc de linkul hulu.com
acum sper sa se vada.....
sorry

Sly said...

frate, borat e o comicarie. :)