Tuesday, September 29, 2009

Polonezii se intorc la Inchizitzie

Potrivit guvernului de la Varshovia, regizorul Roman Polanski ar trebui sterilizat
 
Marturisesc ca sint un admirator al poporului polonez, care a suferit mult de-a lungul istoriei, a pierdut multe valori in ultimul secol, l-a dat pe Papa Ioan Paul al II-lea, care a insemnat imens pentru omenire, shi a fost unul dintre cei mai aprigi luptatori impotriva comunismului..... ceea ce, in afara valorilor pierdute, nu se poate spune despre poporul roman.

Insa recent, agentziile de presa au informat lumea de pretutindeni ca Polonia a inasprit pedepsele impotriva pedofililor, stabilind ca cei condamnatzi pentru sex cu o persoana sub 15 ani, trebuie sterilizatzi chimic. Recunosc ca subiectul nu este unul confortabil pentru nimeni, victimele pedofililor, atit copiii cit shi parintzii, fiind imposibil de recuperat in totalitate. Este clar pentru toata lumea ca orice copil, baiat sau fata, trecut printr-o astfel de trauma, va fi nevoit sa-shi continuie viatza intr-un echilibru fragil, cu cicatrici adinci crestate pe interior.....

Sub influentza acestei "note" sumbre, premierul polonez Donald Task, a declarat ca pedofilii nu pot fi consideratzi "fiintze umane", ca raspuns la pozitzia lui Piotr Kladoczny, reprezentant al Fundatziei pentru Drepturile Omului de la Helsinki, care spusese ca astfel de oameni ce sint bolnavi shi au nevoie de tratament, trebuie ajutatzi shi nu mutilatzi.

Din nou marturisesc cum, urmarind controversa pina la acest punct, am considerat ca polonezii, ca shi alte popoare est-europene, vor face o gresheala pe care istoria o va judeca in consecintza..... Pina cind am aflat ca..... regizorul Roman Polanski, a fost arestat pe aeroportul din Zurich shi ashteapta extradarea in Statele Unite, unde are de ispashit o condamnare pentru..... atzi ghicit.... pedofilie.

Evreu polonez nascut la Paris pe 18 august 1933, Polanski a pledat vinovat shi gasit responsabil pentru sex oral, vaginal shi anal cu Samantha Gailey (astazi Samantha Geiner), cind aceasta avea numai 13 ani. Pe 10 martie 1977, cei doi se aflau in casa din Los Angeles a lui Jack Nicholson, pentru o a doua shedintza de fotografii destinate editziei franceze a revistei Vogue. Copilul a fost invitat sa consume shampanie, dupa care cunoscutul regizor, au dovedit-o analizele de mai tirziu, i-a dat citeva sedative. Chiar daca victima a continuat sa refuze orice fel de apropiere, asha cum o confirma declaratzia din instantza (dezvaluiri 1, dezvaluiri 2), Polanski a procedat la viol.

Aici ma opresc, cautind titlul acestui post.... Ashadar, judecind dupa "metrul" guvernului polonez de astazi, Roman Polanski ar trebui sterilizat.... Exista dovezi, exista declaratziile victimei, regizorul a recunoscut pledind vinovat, iar justitzia americana l-a condamnat..... pentru pedofilie.

Guvernul de la Varshovia se afunda in intuneric, crezind ca sterilizarea va rezolva problema pedofiliei, asha cum Hitler credea ca exterminarea putea rezolva problema evreiasca...... Asta este semnul ca Inchizitzia nu a murit, doar pedepsele aplicate "ereticilor" s-au mai cosmetizat. Generatziile de politicieni produc salbatici intr-un ritm ciclic, aleshi de masele de oameni care spera ca vor trai mai bine, mai mult shi mai responsabil. Ashtept insa ca poporul polonez, prins intre doua rele sa aleaga demn, sa gaseasca o cale prin care sa opreasca oamenii sa faca rau altor oameni shi sa ii faca pe politicieni sa ishi aminteasca indemnurile pacifiste ale Nazariteanului catre "prietenul" sau Petre - "Cine ridica sabia, de sabie va muri".

4 comments:

Ovidiu said...

Intrebarea e ce insemna viol.
Este ca in US unde e statory rape orice fel de sex cu minori, plecind de la ideea ca minorii nu au discernamint deci nu-si pot da consimtamintul?
Ori trebuie sa fie mai mult ca violul adevarat?
In cazul 1, sint si USA multe cazuri tragice si stupide de baieti de 19 ani care au facut sex cu fete de 17 ani si si-au nenorocit viata. Sau ala care a fost mintit de o fata de 14 ani ca are 18 (arata de 18), si a vrut sa o ceara si in casatorie... si acum e la puscarie desi femeie (demult matura) continua sa pledeze pentru eliberarea lui. E cretin sa spui ca tot sexul cu minori lasa cicatrici psihologice cum s-a ajuns in ziua de azi... spune-mi mie ca un baiat de 17 ani va avea cicatrici psihologice ca si-a tras-o cu una buna de 20. Sau chiar de 14 ani. Se aplica si la femei.

jocker12 said...

Ovidiu, termenul "Statutory rape" se refera la cazurile cind contactul sexual este cu acordul ambilor parteneri, insa unul dintre ei este minor shi consimtzamintul sau nu conteaza.

In cazul Poloniei, legea va spune ca trebuie sterilizatzi cei care vor avea sex cu o persoana sub 15 ani, ceea ce, cred eu, nu lasa loc de prea multe interpretari.

Atita timp cit unul dintre parteneri continua sa spuna "nu", iar celalalt ignora mesajul, ceea ce se petrece intre cei doi se numeshte viol, responsabil fiind cel ce ignora mesajul - asha cum s-a intimplat in cazul lui Roman Polanski.

Cit despre cicatricile lasate de violuri, atit in cazul fetelor cit shi al baietzilor, itzi recomand sa intrebi un psihiatru shi un psiholog.... sau mergi la
http://en.wikipedia.org/wiki/Effects_and_aftermath_of_rape

http://en.wikipedia.org/wiki/Rape_Trauma_Syndrome

http://www.healthyplace.com/abuse/escaping-hades/physical-effects-of-being-raped-or-sexually-assaulted/menu-id-811/

In cazul baietzilor abuzatzi sexual, violatzi de femei mai in virsta, se deschide o discutzie familiara multor americani in ultimii ani. Shtiu ca exista o idee preconceputa conform careia, daca tinarul a avut erectzie shi actul sexual s-a consumat, atunci este vorba de placere shi nu de abuz. Insa nu uita ca astfel de experientze pot forma un nou abuzator in persoana celui abuzat. Altfel spus, baiatul violat la virsta minora, va avea serioase probleme in relatziile viitoare, fiind greu sa ishi gaseasca parteneri de aceeashi virsta. In acelashi timp este foarte probabil ca victima sa se comporte violent shi sa traiasca mai mult izolata de restul lumii.

Pentru a intzelege natura femeilor care abuzeaza sexual, mergi la
http://www.ipt-forensics.com/journal/volume2/j2_4_1.htm
de unde mai potzi intzelege shi circumstantzele in care acestea ajung sa violeze.
Ca sa itzi dau numai un exemplu:
"Mathews, Matthews, and Speltz (1987) and Patton (1987), report on a study of 16 female sexual offenders who were in the Genesis II treatment project in Minnesota. All but one of the women studied were themselves victims of childhood sexual abuse and many were also victims of physical abuse. There were strong and consistent patterns of childhood social isolation, alienation, and lack of development of interpersonal skills and competence among perpetrators. Three categories of female sex offenders were described: Teacher/Lover, Predisposed (intergenerational), and Male-Coerced.

The Teacher/Lover is generally involved with prepubescent and adolescent males with whom she relates as a peer. Her motive is, ostensibly, to teach her young victims about sexuality.

The Predisposed offender is usually a victim of severe sexual abuse that was initiated at a very young age and persisted over a long period of time. She initiated the sexual abuse herself and the victims are her own children. Her motives are nonthreatening emotional intimacy.

The Male-Coerced offender acts initially in conjunction with a male who has previously abused children. She exhibits a pattern of extreme dependency and nonassertive behavior, and she may eventually initiate sexual abuse herself. Her victims are children both within and outside of the family."

Daca vrei sa le shi vezi cum arata, mergi la http://www.gunaxin.com/teacher-appreciation-week-25-hottest-sex-offenders/7531
unde ai o lista cu cele mai "hot" 25 de profesoare americane acuzate de a fi abuzat sexual baietzi minori....

In plus, baietzii pot fi violatzi de barbatzi mai in virsta, situatzii ce nu cred ca mai necesita explicatzii asupra efectelor psihologice suferite de adolescentzi.

Indiferent de unde priveshti lucrurile insa, abuzatorii au nevoie de ajutor medical de specialitate shi nu de a fi mutilatzi chimic prin procedee barbar shtiintzifice, cerute de politicieni care inca mai cred ca pamintul este plat shi este centrul universului.

Ovidiu said...

Jocker, eu n-am negat nici o clipa efectele violului in sens in care e inteles el (victima nu vrea)... Pun sub semnul intrebarii efectele statory rape, mai ales cind definitia e impinsa spre limita de virsta... Adica sint tari in care e ok cu minor de 9 ani, la altii e ok la 15 ani, la altii la 16 ani, la altii la 18 ani. Mai mult, state difeitie in US au legi diferite, la unele e 16 ani, la unele 18. Nu ti se pare ciudat ca acelasi lucru intr-u stat e legal si in celalalt aduce pedepse majore si distrugerea unei vieti? Daca e asa de clara treaba, cum dracu de la unii e legal, si nu in lumea a 3a?
Pornind de aici, e si mai timpita castrarea la polonezi. Violul da, e teribil (desi nu suport castrarea cum nu suport pedeapsa cu moartea si nimic ireversibil). Dar de la sex cu acordul partenerilor sa ajungi la castrare? OK, hai sa zicem ca e ilegal, dar castrare?

Da daca se dovedeste ca nu e adevarat, ca e o eroare a justitiei, cum se dovedeste relativ des? Castrarea e ireversibila banuiesc si chiar daca n-ar fi, tot i-ai luat unui om ani din viata cit a stat castrat....
Intr-un cuvint: cretini.

Ovidiu said...

PS: la prima fraza a se adauga si orice consimtamint smuls prin presiune, alcool, pastile, droguri, etc etc.