Tuesday, November 24, 2009

Prostia shi minciuna la romani

Pe terenurile de tenis shi de rugby din Prundu, au fost plantatzi copaci decorativi

Ignorind regulamentele sportive, boul Dinu Gheorghe spune ca antrenorii "l-au rugat" sa le "taie craca de sub picioare"


Nu este un secret pentru nimeni ca romanii, pe linga rautate shi invidie, au un puternic instinct de a distruge putzinul care, de bine de rau, a supravietzuit prostiei umane. "Sa moara capra vecinului" s-a transformat, o dovedeshte povestea ce urmeaza, in "sa moara shi capra mea, in loc sa ajunga pe mina vecinului", creionind portretul hidos ar incompetentzei, prostiei shi rautatzii multor "valahi" pentru care, o afirm cu tristetze, nu se mai poate face nimic.....
Pe scurt aceasta este povestea care a generat acest post....



De ce sa mai amintesc ca orice suprafatza de sport are dimensiuni bine stabilite de regulamente ratificate de  federatziile inernatzionale, pe care nu le poate incalca nimeni de dragul unor mofturi inchipuite?

De ce nu se gaseshte nimeni care sa ii actzioneze in judecata pe idiotzii care, cu educatzia lor proletcultista, distrug intr-o zi ce au construit altzii in ani shi ani de zile, sacrificindu-shi poate sanatatea, familiile sau prietenii?

De ce mai ascultam inca la minciunile gogonate pe care indivizii ca Dinu Gheorghe, bun prieten cu primarul Pendiuc de la Piteshti, cred ca mai pot sa ni le serveasca la infinit?

Shi ce se va intimpla cu totzi copiii care nu vor mai putea juca tenis, fotbal sau rugby, din cauza unui imbecil care, shtiind ca va fi schimbat, a hotarit cu de la sine putere, sa distruga ceea ce nu era al lui, condamnind parintzii la consternare, copiii la inactivitate shi sportivii la faliment?

No comments: