Monday, January 4, 2010

Alain Prost trage tare de Dacia Duster

Francezul face o figura excelenta la volanul unei mashini care "nu il asculta"


In urma cu citeva saptamini postam despre colaborarea dintre fostul campion mondial de formula 1, Alain Prost, shi constructorul Dacia, cele doua partzi aflindu-se sub aceeashi mare palarie numita Renault-Nissan. Se shtie ca motivul este noul model de Dacie aflat in productzie la Piteshti, model care poarta numele "Duster".

Astfel Prost a fost inscris sa concureze la Trofeul Andros, competitzie in care pilotzii alearga pe circuite acoperite cu gheatza, unde ai nevoie de multa indeminare ca sa mentzii mashina intr-un derapaj continuu.

Pina acum s-au disputat 3 etape, la Val Thorens, Grandvalirra Andorra shi Alpe D'Huez, pina la sfirshitul competitziei, pe 30 ianuarie, urmind sa se mai alerge in alte 4 etape.

Daca la inceput Alain Prost a fost entuziasmat de proiect, dupa citeva curse strinse, a declarat ca mashina a inceput sa nu il mai asculte, fiindu-i greu sa faca fatza - asha cum vetzi vedea - celorlatzi pilotzi, excelentzi in a concura pe gheatza shi zapada.

Shi pentru ca spectacolul este unul cum rar se poate vedea in orice competitzie de automobilism, am atashat la final citeva dovezi video, cu promisiunea de a reveni dupa fiecare etapa, cu rezultate shi imagini.















Pentru cei care vor sa verifice shi rezultatele, pot da click pe linkurile....

Val Thorens
Grandvalira Andorra
Alpe D'Huez

No comments: