Monday, January 18, 2010

Duster, Dacie de locul II

Este aproape sigur ca Trofeul Andros va fi adjudecat de Skoda Fabia condusa de Jean Philippe Dayraut

La sfirshitul saptaminii trecute s-a mai desfashurat o etapa din cadrul Trofeului Andros, unde Alain Prost conduce o Dacie Duster preparata pentru competitzie. Asha cum i-a obishnuit pe cei car l-au urmarit in acest sezon, shi la Lans En Vercors, Prost a pilotat mai mult pentru podium decit pentru primul loc, adunind la finalul etapei alte 150 de puncte, care ii consolideaza pozitzia secunda la general, dupa Jean Philippe Dayraut, un excelent pilot al constructorului Skoda.

De data aceasta, din 6 curse Prost a cishtigat doua - prima serie shi finala I din ziua a II-a, a venit de doua ori pe locul secund, shi a terminat tot de doua ori pe locul trei.

Aici este clasamentul general cu doua etape inainte de final. Amatorii de automobilism cred ca au remarcat deja ca in cadrul competitziei. in afara lui Alain Prost, mai alearga shi altzi 3 foshti pilotzi de formula 1 - Olivier Panis pe Skoda Fabia, Romain Grosjean pe Renault Clio III shi Paul Belmondo (fiul actorului Jean Paul Belmondo) pe Skoda Fabia.

Aici este prima finala a primei zile, in care Alain Prost a terminat pe locul secund, dupa Betrand Balas pe Toyota Auris.

Aici este prima finala din ziua a doua, cu Prost pe primul loc.

Iar aici este a doua finala din ziua a doua, cu Dayraut cishtigator - adevarata lectzie de pilotat pe zapada.... Spectaculos, eficient... de nota 10.

No comments: