Sunday, January 24, 2010

Blog de Formula 1

In sfirshit a venit momentul de a lansa shi un blog de Formula 1. Ideea mi-a venit prin vara, cind am realizat ca posturile despre aceasta competitzie, faceau nota discordanta cu tot restul tematicii de aici. A trebuit sa ma gindesc bine pina am hotarit sa dezvolt un proiect paralel.

Au urmat citeva saptamini de pregatire ... cu adresa, template, surse de informare shi un canal YouTube, specializat in Formula 1. Nu pot spune ca eu fluier shi restul vine de la sine, dar odata ce vad cum ideile capata contur, culoare shi contzinut, mi se intareshte convingerea ca F1jocker12's blog va fi ceva interesant.

In plus, acolo se pot aduna un cu totul altfel de cititori, infierbintatzi de motoare, miros de cauciuc ars, mashini construite cu tehnologie spatziala shi din cind in cind, scandal.... N-ai ce-i face.

Am ashezat un link pe partea dreapta a acestei pagini, asha ca cei interesatzi pot ajunge acolo folosind aceasta scurtatura. Nu vreau sa insist asupra subiectelor, proiectelor shi potentzialului noului blog, fiindca mi-am promis ca de acum incolo, tot ce inseamna Formula 1 sa scriu acolo, mai ales ca tocmai au inceput testele pentru sezonul 2010...

In rest.... ramine cum am stabilit....

1 comment:

Sly said...

foarte buna ideea, dar n-o porni in pripa. regleaza dimensiunile widget-urilor ca sa stea bine.

....


hmmm...


ma gandeam acum, in timp ce iti scriam si mi-am intrerupt ideile la jumate.
Hai sa-ti fac eu un template dedicat. Ca esti d'ai nostri ;)

Promit sa-ti construiesc ceva fix pe tema.
Intre timp iti recomand sa-ti iei un nume de domeniu. Daca vrei sugestii de nume, putem vorbi pe mail.
Domeniile .ro costa putin si le iei platesti o singura data. Cel putin pana la noi reglementari.

Succes