Saturday, January 2, 2010

Romania este gata sa intre in lumea civilizata - pe internet

Zilele trecute am descoperit un studiu realizat de revista Business Management, despre cit de pregatite sint tzarile europene pentru "noul broadband". Pe scurt shi pe intzelesul celor mai multzi dintre cei care se joaca des cu internetul, viitorul imediat rezerva multe surprize, cea mai importanta fiind aceea a capacitatzii crescute de a schimba un mare volum de date in cit mai scurt timp.

Este vorba in special de canalele de media, cum ar fi posturile de televiziune de inalta definitzie, pentru a caror transmisie cursiva va fi nevoie urgenta de noi tehnologii.

Interesant shi surprinzator in acelashi timp, este faptul ca astazi, numai 7 tzari europene sint gata sa faca pasul catre viitor, printre acestea aflindu-se shi Romania. Celor curioshi le ofer shi rezultatele acestui studiu, sub forma unei diagrame, in care toate statele din Europa au primit calificative ce pot fi comparate shi cu alte citeva tzari de pe alte continente.
Cele 9 tzari a caror dezvoltare a depashit media internatzionala sint Coreea de Sud, Japonia, Suedia, Lituania, Bulgaria, Letonia, Olanda, Danemarca shi Romania.


3 comments:

Silviu Romano said...

LA MULTI ANI !!!

jocker12 said...

la multzi ani shi tzie sly, shi toate cele bune familiei!

Anonymous said...

Multumesc pentru informatii interesante