Thursday, February 12, 2009

F1 incinge motoarele

Recent echipa Red Bull a prezentat noile mashini shi noul tandem de pilotzi, format acum din Mark Webber shi Sebastien Vettel. Dupa retragerea lui David Coulthard, locul de pilot secund ramas liber a fost luat de tinarul shi super talentatul Vettel, marea sperantza a Formulei 1. Promovat de la echipa "Torro Rosso", el este cel mai tinar cishtigator al unui Grand Prix, dupa succesul de anul trecut din Italia. Am atashat aici un film de animatzie te 2 minute cu noua mashina Red Bull, in care Vettel explica toate modificarile din acest an.


Altfel nu sint prea multe noutatzi, zilele acestea citeva echipe aflindu-se pe circuitul de la Jerez unde efectueaza teste de pregatire a noilor mashini.


Singura aparitzie cit de cit stranie a fot cea a lui Sebastien Bourdais, pilot francez care shi-a reinnoit contractul cu "Torro Rosso", a carui mashina are un "nas" cu totul diferit de al tuturor celorlalte mashini.

Deasemenea BMW Sauber a ieshit la teste cu intentzia declarata ca anul acesta sa atace cucerirea titlului mondial la constructori. Robert Kubica are o misiune grea in primul rind pentru ca trebuie sa confirme parcursul extraordinar reushit anul trecut (locul 4 la general cu 75 de puncte, un MP cishtigat in Canada), dar shi pentru ca Hamilton, Massa, Raikkonen sau Alonso nu vor lua startul doar sa faca figuratzie. In filmul de mai jos, BMW Sauber F1.09 la teste.

No comments: