Wednesday, March 25, 2009

Sint suparat - Imi ashtept condamnarea la moarte

N-am ce face shi trebie sa ma intorc cel putzin partzial asupra unui subiect despre care am scris in urma cu citeva zile....condamnarea la moarte in Iran, pentru acuzatzii pe deplin cretine shi infantile.
Astazi am aflat ca bloggerii despre care regimul de la Teheran decide ca scriu impotriva guvernului, pot fi condamnatzi la moarte. Ma gindesc cum sa continui aici....cu o avalansha de invective sau cu linishte mormintala...............................................


Trebuie sa marturisesc ca in urma cu o saptamina, am intilnit-o din nou pe cunoshtintza mea din Iran, care mi-a spus cu frica in glas ca am dreptate sa acuz regimul Ayatollahului Ali Khamenei, dar ca nu vrea nici in ruptul capului sa discute despre subiect. Femeia are copii shi ii este frica sa nu se intimple vreun accident, chiar daca traieshte de ani buni in Statele Unite shi acum se pregateshte sa faca o shcoala de tehnician dentar.
Din shtirile de mai sus aflu cum pina shi copiii pot fi condamnatzi la moarte, singurul criteriu fiind stricta interpretare a legii islamice. Pedeapsa capitala poate fi aplicata pentru crima sau viol, adulter, trafic de droguri shi homosexualitate. Derulez inca o data corespondentza reporterului de la AlJazeera shi realizez ca de azi inainte imi voi ashtepta linishtit condamnarea la moarte. Shi asta pentru ca voi scrie intotdeauna (shi dau numai doua exemple) ca a acuza homesexualii este o mare imbecilitate, multzi dintre ei fiind persoane cu aptitudini artistice, tehnice, politice, manageriale sau sportive de exceptzie......iar adulterul......se intimpla cind ai probleme in cuplu, nu este recomandat, dar nu poate fi nicidecum motivul pentru a tortura shi omori pe unul dintre cei doi.

In prostia lor enorm-religioasa, imbecilii moshtenitori ai marii civilizatzii a pershilor, vor astazi sa legalizeze pedeapsa cu moartea shi pentru bloggerii incomozi, cei care shi asha nu scriu prea acid la adresa temebelilor conducatori de frica sa nu fie pushi pe lista neagra, asha cum s-a intimplat cu Salman Rushdie, autorul celebrelor "Versete satanice".

Asta se intimpla cind o tzara ajunge sa fie condusa de oligofreni, a caror singura lege este aceea a interpretarii GRESHITE a Coranului.....E mult de explicat despre faptul ca iranienii nu se considera arabi, chiar daca tocesc paginile aceleashi cartzi de capatii, insa nu credeam ca se va ajunge atit de departe.

Shi acum imi ashtept condamnarea la moarte.....Cum asha?.....Uite asha bine, pentru ca ii urez marelui Ayatollah sa intilneasca vreun jupin cu pielea colorata, un fel de Shaquille O'Neal in varianta dubla, care sa ii turteasca tabla de la capota spate pina ce ii va sari parbrizul de la atita presiune....shi numai atunci cind preacuviosul ali Khamenei va trai cea mai frumoasa poveste de dragoste din existentza sa - sensibila la petale, pasarele cu pene colorate shi pantaloni strinshi pe trup - boul colorat in culorile curcubeului va intzelege ca un orgasm la momentul potrivit poate schimba istoria unei intregi natziuni.

hehehehehehehehehehehehehehehehehhehehe

Shi ca sa nu mai avetzi nici un dubiu (ca shtiu ce spun), inchei cu o fotografie autentica a liderului spiritual iranian sarutind PE GURA un soldat ranit aflat in spital.......

4 comments:

Anonymous said...

Ai grijă să nu trimită aştia bombardeaua peste tine, dragă Jocker 12! Cum ar fi să devii, peste noapte, ţinta supremă a fundamentaliştilor? Îţi dai seama că ai deveni erou "multinaţional"?

PACO said...

da-l dracu de teheran noi sa scriem tot ceea ce ne supara nu? apropo daca vrei intra si la mine pe blog

PACO said...

da-l dracu de teheran noi sa scriem tot ceea ce ne supara nu? apropo daca vrei intra si la mine pe blog

jocker12 said...

mihai - nici o shansa cu bombardeaua....ar vrea ei mistretzii

astazi ma gindeam ca guvernul ala arata ca o gradinitza shi daca incerci sa te faci intzeles, trebuie sa te cobori la nivelul lor de retardatzi.....dididiiiiiiii.....

shtiu ca sint rau, dar shi prostia e incomensurabila.....

PACO - you're being watched...