Tuesday, April 14, 2009

Mel Gibson divortzeaza de Robyn

Presa de scandal a sarit ca arsa cind a aflat ca mariajul dintre Mel Gibson(53 de ani) shi Robyn Moore(53 de ani) este aproape de final. Dupa 28 de ani de casnicie, cei doi se indreapta catre o despartzire care ii poate aduce nevestei cunoscutului actor nu mai putzin de 500 de milioane de dolari. Da .... atzi citit bine .... 500 DE MILIOANE DE DOLARI. Cum asha? Pai pentru ca averea cuplului este estimata la aproximativ un miliard de dolari, numai "The Passion of the Christ" aducindu-le aproape 600 de milioane.

Casatoritzi in 1980, sotzii Gibson au avut semnat un acord prenuptzial care nu mai poate insemna nimic dupa aproape 30 de ani petrecutzi impreuna dintre care ce-i drept, ultimii 3 s-au consumat in locuintze diferite. Oricum, in cazul in care va deveni oficial, divortzul va fi unul dintre cele mai spectaculoase inregistrate vreodata in lumea celebritatzilor americane, fiind concurat doar de cele ale lui Sir Paul McCartney - 48.6 milioane intzelegere cu Heather Mills, Steven Spielberg - care a cedat 100 de milioane in 1989 cind a divortzat de actritza Amy Irving ... shi Michael Jordan - care a cedat 168 de milioane in 2006 la despartzirea de Juanita.

Ocupat cu productzia unor filme ce vor ieshi in curind pe piatza - cum ar fi "Mad Max 4" sau reecranizarea cartzii lui Ray Bradbury - "Fahrenheit 451" - Mel Gibson trebuie sa rezolve shi custodia copilului de 9 ani care va fi unul dintre punctele principale ale divortzului. Cei doi mai au altzi 8 copii, virsta celui mai mare fiind de 28 de ani.

No comments: