Saturday, April 18, 2009

Vettel va pleaca primul in Shanghai

De 3 minute s-au terminat calificarile pentru Marele Premiu al Chinei, programat miine in Shanghai. Una dintre cele mai spectaculoase sesiuni de clasare pentru ocuparea unui loc pe grila de start a celei de-a treia cursa de Formula 1 a anului, a adus alte surprize pentru acest inceput de sezon.
Multzi pariasera deja pe Jenson Button, insa cel mai rapid a fost Sebastian Vettel care va pleca din prima pozitzie. Pe locul secund o alta mare surpriza a sezonului, Fernando Alonso de la Renault, echipa de mecanici muncind pina la 5 dimineatza pentru a-i monta un deflector de aer adus special cu avionul lui Flavio Briattore.
Pe pozitzia a treia, chiar din spatele lui Vettel, va pleca Mark Webber, australianul de la Red Bull, iar pe patru brazilianul Barichello, despre care Button, actualul lider al clasamentului general, a spus ca este cel mai bun pilot al momentului.
Pe urmatoarele 6 pozitzii se vor afla in ordine Button, Trulli, Roseberg, Raikonnen, Hamilton shi Buemi.
Asha cum am promis, cu o ora inainte de inceperea cursei, programata la ora 15.00 ora locala, 10.00 ora Romaniei, 2.00 ora Americii Centrale, voi posta aici un link pentru BBC, postul britanic aflindu-se printre cele mai performante in domeniul transmisiilor sportive.

No comments: