Friday, April 3, 2009

Una rece, alta tot rece.....

Ministerul Apararii din Romania a facut cunoscut ca un militar roman apartzinind Fortzelor de Interventzie Rapida ale NATO statzionate in Afganistan, a murit impushcat in urma unui schimb de focuri intr-o zona aflata la aproximativ 80 de kilometri sud de Kabul. Ofitzerul Petre Tiberius a fost lovit de un glonte, el decedind in elicopterul care il transporta la spital. In virsta de 33 de ani, Tiberius este al 10-lea roman cazut victima luptelor din Afganistan.

Traian Bujduveanu, cetatzean american de origine romana, a aparut astazi in fatza unei instantze de judecata din Miami, pledind "vinovat" pentru incercarea de a comercializa piese de schimb pentru avioane de vinatoare F-14 Tomcat, avioane cargo C-130 shi elicoptere de atac AH-1. In complicitate cu Hassan Keshari - de origine iranian, Bujduveanu a incercat sa vinda aceste piese in Iran, printr-o legatura aflata in Emiratele Arabe Unite.
Daca va fi gasit vinovat, el poate primi o pedeapsa de pina la 5 ani intr-o inchisoare federala, ceea ce este foarte probabil, deoarece el shi-a recunoscut deja vinovatzia.

No comments: