Friday, April 24, 2009

Scurte shtiri inainte de Sakhir

Ashtept calificarile din Bahrein.

Ma uit la shtiri shi vad ca prognoza meteo pentru ora cursei prevede o furtuna de nisip.

Pilotzii echipei Ferrari au declarat ca nu ashteapta nimic deosebit de la aceasta etapa, poate prima in acest an ce se va desfashura pe un asfalt uscat, fara nici o picatura de ploaie.

Raikonnen i-a dat peste nas lui Coulthard, care afirmase ca italienii ar trebui sa il angajeze pe Fernando Alonso, pe motivul ca pe unde a trecut Kimi nu a ajutat cu nimic la imbunatatzirea mashinilor de concurs. Finlandezul campion mondial in urma cu 2 ani, a replicat ca nu intzelege cum oameni care nu au obtzinut nici un rezultat de exceptzie in viatza lor, pot emite pareri obiective....Cei doi au fost coechipieri pentru o perioada la McLaren.

In curind majoritatea mashinilor vor avea deflectoarele de aer atit de mult contestate. Cit despre KERS, parerile sint inca impartzite.

Americanii muncesc de zor in Carolina de Nord, pentru a alcatui o echipa competitiva pentru sezonul urmator. Surpriza va fi, asha cum a declarat Peter Windsor - unul dintre viitorii proprietari, alegerea celor doi pilotzi titulari, care va face subiectul unui reality show de televiziune.

La final un tur animat al circuitului pe care se va "alerga" duminica de la 3pm ora locala, 3 pm ora Romaniei shi 7 am ora Americii Centrale.

No comments: