Tuesday, April 14, 2009

Superman and....politically incorrect spanking


Rasfoind articolele presei sindicalizate din ultimele zile, am descoperit o poveste mult prea atragatoare ca sa o las sa alunece in tavalugul cotidian.....

Putzini shtiu ca cel care l-a creeat pe Superman, inainte de a avea succes cu povestea timidului Clark Kent, lansase un cu totul alt "Superpower Hero", mult diferit de varianta finala pe care o cunoashtem cu totzii.
Marturisesc ca nu de putzine ori, atunci cind era vorba de Superman, ma gindeam la fericirea femeilor care i-au taiat calea la miez de noapte, chiar daca, in costumul sau mulat pe corp, ar fi putut deveni atractzia principala a oricarui club de gay de pe coasta de est sau de vest a Americii....
Interesant este cum autorii articolului de astazi, lanseaza ipoteza conform careia Joe Schuster, creatorul lui Superman, trebuie sa fi fost tare disperat daca a fost nevoie sa ishi puna eroul in astfel de ipostaze sensibil defaimatoare.....eu le-ash numi salbatic de relaxate intr-un libertinaj ce dovedeshte ca inca in anii '30 nu mai era nimic nou sub soare in materie de sex.

Ce m-a facut sa zimbesc insa, a fost o expresie americana ce descria activitaztile in care era angajat Superman....."politically incorrect spanking" ........ hahahahahahahaha ....... ceea ce dovedeshte ca pina shi supereroii trebuie sa iasa din rutina plictisitoare a regulilor cotidiene....La urma urmei biciul, catushele shi ceara de la o luminare aprinsa pot aduce mai multa linishte decit orice minastire cu maicutze veshtejite.

4 comments:

superman said...

Every child knows who Superman is. This hero has charmed many childhoods, so there is no need to think what was before him.

jocker12 said...

thank's..... I appreciate that.... I'm happy you like it despite the Romanian language I use for every single post....

Anonymous said...

Multumesc pentru informatii interesante

jocker12 said...

superman este intotdeauna un subiect care, chiar daca nu este, poate deveni interesant...